Activiteit

Workshop krediet verzekeren

02 november
2 november 2021
13:30 tot 15:30
Workshop

In het huidige economische klimaat, met alle veranderingen die corona met zich mee heeft gebracht, zal aankomende tijd duidelijk worden welke bedrijven weer zonder alle staatssteun op eigen benen kunnen staan en welke bedrijven in moeilijkheden komen.

Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit. Daarom organiseert Modint Credit & Finance op dinsdag 2 november aanstaande in samenwerking met Modint Academy en Euler Hermes een workshop kredietverzekeren bij Modint in Zeist.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tekst en uitleg geven over hoe je het beste om kunt gaan met je polis kredietverzekering en hoe je deze in de dagelijkse praktijk op de juiste manier kunt toepassen. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel geïnteresseerd zijn, dan ben je ook van harte welkom.

De gratis bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

 

Let op: we kunnen maximaal 20 personen ontvangen. Meld je daarom snel aan om je van deelname te verzekeren.

Stuur hiervoor een bericht aan info@modintcredit.com 

 

Wij zien je graag op 2 november! 

Locatie

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
Nederland
Thema'sModint AcademyAgendaWord lid