Activiteit

Workshop Krediet verzekeren

02 juni
2 juni 2022
13:30 tot 16:00
Workshop

Turbulente tijden .. Corona-maatregelen en lockdowns zijn voorbij, en ook de overheidssteun voor bedrijven is ten einde. Oorlog in Oekraïne zorgt voor verdere prijsstijging terwijl de inflatie door corona al flink heeft toegeslagen heeft. Logistiek geeft ook uitdagingen, zowel in kosten als capaciteit. En last but not least; veel bedrijven hebben het altijd nog erg moeilijk omdat de verkoopcijfers nog niet terug zijn op het oude niveau.

Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit. Daarom organiseert Modint Credit & Finance op donderdag 2 juni in samenwerking met MODINT Academy en Allianz Trade (voorheen bekend onder de naam Euler Hermes) een workshop krediet verzekeren in Zeist 

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tekst en uitleg geven over hoe je het beste kunt omgaan met je polis kredietverzekering en hoe je deze in de dagelijkse praktijk op de juiste manier kunt toepassen. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel interesse hier naar hebben, dan ben je ook van harte welkom.
De gratis bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

Wij zien je graag op dinsdag 2 juni!

Meld je direct aan via info@modintcredit.com. 

Meer weten over de Kredietverzekering van Modint Credit & Finance? Klik hier

Locatie

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
Nederland
Thema'sModint AcademyAgendaWord lid