Activiteit

Modint Online Speeddate duurzame isolatiejassen

18 november
18 november 2020
13:00 tot 14:00
Webmeeting


Enige tijd geleden hebben we bedrijven geattendeerd op de SBIR oproep die is gedaan door de minister van Medische Zorg en Sport en de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat voor de ontwikkeling van duurzame isolatiejassen voor de zorg.
 
SBIR (Small Business Innovation Research) subsidieert innovatieprojecten (producten, processen en diensten) die maatschappelijke vraagstukken helpen oplossen. Met SBIR dagen de overheden het bedrijfsleven uit om projectvoorstellen in te dienen. De kern van het instrument SBIR is de werkwijze waarmee de overheid door een innovatiecompetitie ondernemers uitdaagt om met innovatieve producten en diensten te komen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Zo helpen innovaties die uit de SBIR-competities voortkomen de maatschappij vooruit. Er is een totaal budget beschikbaar van € 1.000.000. Voor fase 1 (haalbaarheidsonderzoek) is een budget van € 150.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek is € 25.000 (inclusief btw). Voor fase 2 (ontwikkelingsfase) is € 850.000 (inclusief btw) beschikbaar, het maximumbedrag per projectvoorstel wordt nader bepaald.
 
In de aanloop naar de deadline voor het indienen van het voorstel. willen we graag de mogelijkheid bieden om zoveel mogelijk partijen contact met elkaar te laten leggen. Dit doen we door middel van een Speeddate sessie, waarbij geïnteresseerden vanuit diverse sectoren zich kunnen introduceren om zo na afloop van de bijeenkomst zelfstandig met elkaar in gesprek te gaan.
 
We denken hier bijvoorbeeld aan: 

  • Afnemers (ziekenhuizen, zorginstellingen etc)
  • Producenten
  • Testlabs/certificerende instanties
  • Logistiek dienstverleners
  • Recyclers
  • Kennisinstituten

Programma
•    13.00 – 13.15: Introductie en toelichting op de competitie – Miriam Geelhoed Modint
•    13.15 – 13.55: Speed date
•    13.55 – 14.00: Afronding 
 
Kosten
Gratis 

Lees hier meer.
 
Lees de aankondiging op TenderNed.
 
RVO, welke deze competitie uitvoert, organiseert op 25 november a.s. een informatiebijeenkomst. Klik hier om in te schrijven.
 
Wilt u meer informatie neem dan contact op met Miriam Geelhoed.
 
 

Doe mee met de speeddate sessie!

* verplicht veld

ActueelThema'sDossier CoronavirusAgendaLid worden