Activiteit

Dutch Sustainable Fashion Week - 7de editie

24 september t/m: 30-09-2020
24 september 2020 - 30 september 2020
00:00 tot 00:00
Evenement

Op 24 september gaat de Dutch Sustainable Fashion Week weer van start. De landelijke bewustwordingscampagne die aandacht vraagt voor alle duurzame ontwikkelingen in de textielindustrie met als doel de transitie richting een duurzame sector te stimuleren.  Dit jaar zonder spraakmakende shows met veel publiek, maar juist met de focus op zichtbaarheid in de winkelstraten. We laten de duurzame stappen zien die modezaken en merken maken, maar zijn ook transparant over de uitdagingen waar we nog mee te maken hebben. Naast het programma is er een speciaal communicatiepakket ontwikkeld om de dialoog met je (online) klanten en leveranciers aan te kunnen gaan.

Meer over het programma, de voordelen voor jouw bedrijf bij deelname en de criteria voor deelname lees je in de brochure hieronder.

Enthousiast geworden? Het event staat al bijna voor de deur dus meld je zo snel mogelijk aan via onderstaand inschrijfformulier. 

Ik doe mee!

Algemene voorwaarden

De deelnemer is op de hoogte van de uniforme campagne-uitingen in de winkel
tijdens de campagneweek, en hanteert deze conform de campagnevoorschriften in zijn/haar winkel en/of website.

Na ontvangst van ingevuld deelnameformulier ontvangt de deelnemer een factuur voor de deelnamekosten, die voor 14 september 2020 moet worden voldaan. Indien niet voor de datum wordt betaald, dan wordt de retailer uitgesloten van deelname.

De deelnamekosten zijn afhankelijk van afname van het basis- of uitgebreide mediapakket. Voor het uitgebreide pakket wordt er in overleg een maatwerkpakket samengesteld.

De uitingen van de campagne mogen uitsluitend gebruikt worden vanaf de start van de campagneweek, die plaatsvindt van donderdag 24 september t/m woensdag 30 september.

Mocht u een pakket op maat willen ontvangen, is dit ook mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op via info@dsfw.nl
* verplicht veld

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid