Modint Credit & Finance

Wij ontzorgen je met service en diensten als debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, factoring en credit checks.

Modint Credit & Finance is dé creditmanagement specialist voor fashion, sport, schoenen, textiel en home & living. Wij kennen jouw klanten, spreken jouw taal en begrijpen de sector. 

Je wilt je klanten graag tevreden houden. Maar wat als ze rekeningen niet op tijd betalen? Je krijgt vroeg of laat met incasso te maken. Waarom dan niet meteen de beste oplossing kiezen? Incasso door MODINT Credit & Finance staat voor snel en doeltreffend incasso. Internationaal. Een preventieve en professionele aanvulling op de debiteurenadministratie. Van de bij MODINT C&F aangemelde vorderingen wordt 85% binnen 30 dagen betaald.

Kredietverzekeringen op maat

Absolute zekerheid van betaling krijg je alleen vooraf. Kredietverzekering helpt schade achteraf te voorkomen. Naast de voordelen zoals een verlaging van de gemiddelde betalingstermijn, verbetering van liquiditeit en klanttevredenheid, bespaar je jezelf bovendien een hoop tijd en zorgen. Internationaal, service & kwaliteit met een goed resultaat!

Zo is de Modint Branchepolis kredietverzekering al jarenlang een zeer succesvolle tailormade kredietverzekeringsoplossing, ontwikkeld voor leveranciers van mode, interieur tapijt en textiel in samenwerking met Euler Hermes. Met de Modint Branchepolis bereik je het juiste evenwicht tussen commercieel belang en acceptabel financieel risico voor jouw bedrijf. De continuïteit van de onderneming en de winstbijdrage van gesloten transacties kunnen adequaat beschermd worden tegen debiteurenrisico’s. De MODINT Branchepolis bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso.

Succesvol zakendoen zonder kleerscheuren dus

 

Je kunt Bij MODINT Credit & Finance terecht voor onder andere:


Debiteurenbeheer
Incasso
Failliete klant
Kredietverzekeringen
Supply chain finance
Credit checks

 

Meer informatie:

Tel:                    +31 88 505 4700
E-mail:             info@modintcredit.com
website:           modintcredit.com

Lees meer

Grip op debiteurenbeheer

Nu de lockdowns achter de rug lijken en steunmaatregelen eindigen is het van groot belang om (oude) vorderingen niet verder op te laten lopen en nieuwe leveringen weer normaal betaald te krijgen. Cruciaal is om grip te hebben op je debiteurenstand

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid