Modint Credit & Finance

Jouw branchespecialist in creditmanagement.

Modint Credit & Finance is dé creditmanagement specialist voor fashion, sport, schoenen, textiel en home & living. Wij kennen jouw klanten, spreken jouw taal en begrijpen de sector. 

Je wilt je klanten graag tevreden houden. Maar wat als ze rekeningen niet op tijd betalen? Je krijgt vroeg of laat met incasso te maken. Waarom dan niet meteen de beste oplossing kiezen? Incasso door MODINT Credit & Finance staat voor snel en doeltreffend incasso. Internationaal. Een preventieve en professionele aanvulling op de debiteurenadministratie. Van de bij MODINT Credit & Finance aangemelde vorderingen wordt 85% binnen 30 dagen betaald.

Je kunt Bij MODINT Credit & Finance terecht voor onder andere:

Kredietverzekeringen op maat

Absolute zekerheid van betaling krijg je alleen vooraf. Kredietverzekering helpt schade achteraf te voorkomen. Naast de voordelen zoals een verlaging van de gemiddelde betalingstermijn, verbetering van liquiditeit en klanttevredenheid, bespaar je jezelf bovendien een hoop tijd en zorgen. Internationaal, service & kwaliteit met een goed resultaat!

Zo is de Modint Branchepolis kredietverzekering al jarenlang een zeer succesvolle tailormade kredietverzekeringsoplossing, ontwikkeld voor leveranciers van mode, interieur tapijt en textiel in samenwerking met Euler Hermes. Met de MODINT Branchepolis bereik je het juiste evenwicht tussen commercieel belang en acceptabel financieel risico voor jouw bedrijf. De continuïteit van de onderneming en de winstbijdrage van gesloten transacties kunnen adequaat beschermd worden tegen debiteurenrisico’s.

De MODINT Branchepolis bestaat uit drie basiselementen:

  • bedrijfsinformatie;
  • verzekering en
  • incasso.

Credit check - Toets jouw klant op kredietwaardigheid

Wil je meer weten over de kredietwaardigheid van jouw klanten? Doe gelijk een credit check. Onze checks bevatten onder meer klantenidentificatie, betalingservaringen over meerdere seizoenen, achterstalligheden, incasso's en jaarcijfers. Zo ben je op de hoogte van de financiële situatie van jouw afnemers en klanten en verminder je kredietrisico’s.

Meer informatie:

website:           modintcredit.com
Tel:                    +31 88 505 4700
E-mail:             info@modintcredit.com

Credit check doen