Modint Verzekert

Bij Modint Verzekert ben je goed verzekerd tegen een zeer scherpe premie. Als Modint-lid profiteer je namelijk van collectief voordeel én maatwerkoplossingen die precies zijn afgestemd op jouw situatie.

We begrijpen hoe belangrijk het is om als ondernemer niet alleen jezelf, maar ook je medewerkers en je onderneming te beschermen tegen onverwachte situaties. Met persoonlijke service en producten afgestemd op onze branche zorgen we ervoor dat jij zorgeloos kunt ondernemen. Zo ontzorgen we jou met oplossingen voor zorg, verzuim en schade. Daarbij heb je één aanspreekpunt voor al jouw verzekeringen, zowel zakelijk als privé. Neem direct contact op en we adviseren je graag over de mogelijkheden.  

Zorgverzekering via Modint

Het einde van het jaar nadert, hét moment om jouw zorgverzekering onder de loep te nemen. Met een zorgverzekering via Modint profiteer je van collectief voordeel en persoonlijke zorg. Ook jouw personeel en gezinsleden profiteren kosteloos mee! Geniet samen van collectieve kortingen en extra vergoedingen, en kies een zorgverzekeraar op basis van jouw eigen zorgbehoefte. Zo ben je optimaal verzekerd voor jouw unieke situatie. 

Kies de polis en zorgverzekeraar die bij je past

  • Menzis: 9% korting op de aanvullende verzekeringen en 9% op de tandartsverzekering + extra vergoedingen zoals korter wachten op zorg en korting op een (zonne)bril op sterkte.
  • Zilveren Kruis: 10% korting op de aanvullende verzekeringen en 10% op de tandartsverzekering + extra vergoedingen, zoals een Gezond en Fitbundel en extra fysiotherapie.

Wil je jouw personeel en gezinsleden gemakkelijk op de hoogte stellen van de voordelen? Onze flyer kan je hierbij helpen.

Download zorgflyer>>

Verzuimverzekering via Modint

Zorg goed voor je organisatie en verzeker je van een goede dekking en dienstverlening als een van je werknemers uitvalt. Want als één van jouw werknemers ziek wordt, komt er veel op je af. Een verzuimverzekering helpt je zowel bij het financiële aspect als bij jouw wettelijke verplichtingen wanneer jouw werknemers ziek zijn.

Bedrijfsschadeverzekering via Modint

Met onze bedrijfsschadeverzekering ben je als ondernemer goed beschermd tegen financiële schade bij uitval van je bedrijfsactiviteiten door bijvoorbeeld een brand of andere calamiteit. Deze verzekering biedt een vergoeding van vaste lasten en misgelopen winst. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van een calamiteit en kun je met een gerust hart blijven ondernemen.

Persoonlijk advies

Bij Modint Verzekert staat persoonlijke service voorop. Wij adviseren jou graag over de verzekeringen die het beste bij jouw situatie passen. Neem contact op via onderstaande gegevens en hoor direct van onze adviseurs wat het voordeel kan zijn voor jouw onderneming.

E-mail:    info@modintverzekert.nl
Tel:          + 31 (0) 40 7900 206