Nieuwsbericht

Over Bpf MITT

Ons pensioenfonds verzorgt niet alleen het inkomen voor later, maar ook een uitkering voor nabestaanden bij overlijden van de werknemer en bij arbeidsongeschiktheid. Sinds 2016 zijn ook de pensioenen van de bedrijfstak Textielverzorging bij Bpf MITT ondergebracht. Ons pensioenfonds groeit. Voor meer dan 135.000 (oud) werknemers en gepensioneerden en ruim 1.300 werkgevers verzorgt Bpf MITT het pensioen.

Het is een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds. Dat betekent dat werknemers die een arbeidsovereenkomst hebben met een werkgever in de Mode-, Interieur-, Tapijt-, Textielindustrie of Textielverzorging verplicht bij ons fonds pensioen opbouwen. In de verplichtingstelling staat beschreven voor wie verplichte deelname precies geldt.

Meer weten over ons pensioen?

Op de website van Bpf MITT vind je alle informatie. Zoals over de pensioenregeling, wat je als werkgever moet doorgeven en hoe je jouw werknemers kunt informeren. Een handig hulpmiddel bij een arbeidsvoorwaardengesprek is bijvoorbeeld de checklist 'wegwijs in pensioen' in pensioen'. Op de website vind je ook informatie over de basiscursus pensioen voor werkgevers, over de werkgeversportal en over de verplichtstelling.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van ons fonds. Zij staan voor je klaar.