Nieuwsbericht

Communicatieadviseur Retailhuis (32-40 uur)

Eerst even voorstellen  

Binnen het Retailhuis werken verschillende brancheverenigingen samen met een gezamenlijke drijfveer: ondernemen makkelijker maken voor onze leden en bouwen aan een waardevolle toekomst voor onze sector(en). Als brancheverenigingen pakken we zaken op die ondernemers helpen om succesvol te zijn in hun branche. Denk aan (inter)nationaal lobbyen, adviseren over de veranderende winkelstraat, vraagstukken die spelen in de keten en het bieden van marktkennis, juridisch-, personeels- en bedrijfsadvies. Dankzij onze samenwerking zijn we efficiënter en leveren we meer kwaliteit voor onze leden. De samenwerkende organisaties INretail, Modint, Tuinbranche Nederland en International Apparel Federation ondersteunen retailers en leveranciers in de mode-, woon- en tuinbranche. 

Iets voor jou? 

De acht collega’s van het communicatieteam zetten organisatiedoelen om naar heldere communicatiestrategieën, creatieve concepten en opvallende campagnes. We zijn een intern communicatiebureau en hebben alle strategische en creatieve specialismes in huis, ook voor onze partners. Onze energie, talenten en creativiteit maken werken in het communicatieteam tot een feestje. Om ons team weer compleet te maken zoeken we een communicatieadviseur, waarbij je een aantal dagen aan de slag gaat voor Modint en een aantal dagen voor INretail.  

Dit heb jij 

Je hebt een HBO studie afgerond (Marketing of Communicatie) en je hebt een aantal jaar werkervaring als communicatieadviseur. Je bent gewend om meerdere projecten tegelijk te begeleiden en uit te voeren. Soms zelfstandig of juist in samenwerking met specialisten uit je team. Je hebt plezier in het schrijven van een strak communicatieplan, en je kan het daarna goed uitwerken in de passende/creatieve communicatiemiddelen.  

Dit kan je 

Je bent een ster in het geven van scherp communicatieadvies, het uitvoeren van kleine en grootschalige campagnes en projecten en het ontwikkelen van to-the-point plannen en planningen. Je werkt graag samen, bijvoorbeeld met het communicatieteam, of juist met collega’s op verschillende plekken in de organisatie met een eigen expertise. Met jouw communicatiekracht kan jij het verschil maken.  

Dit krijg je 

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken gemiddeld 50% van de tijd vanuit huis en de andere 50% op ons mooie kantoor in Zeist. Natuurlijk ontvang je een passende thuiswerk- en internetvergoeding. Daarnaast hebben we een levendige en actieve feestcommissie en organiseren we regelmatig leuke activiteiten.  

Solliciteer! 

Past deze baan en onze organisatie bij jou? Dan ben je meer dan welkom bij onze club. Stuur jouw motivatie en CV aan Suzanna Heuff, sheuff@inretail.nl of bel/mail voor meer informatie naar Roos Smulders 06-31783591, rsmulders@inretail.nl