Nieuwsbericht

Nieuw: MKB-verzuim-ontzorg-verzekering

Is de mkb-verzuim-ontzorg-oplossing iets voor mijn onderneming?

Wil je extra zekerheid en wil je je maximaal laten ontzorgen op het gebied van zieke medewerkers?
Dat kan met de all-in service van de mkb-verzuim-ontzorg-verzekering: vergoeding van eventuele interventiekosten, beperkt premierisico en poortwachter-garantie. Dit aanbod bestaat uit een arbodienst, verzuimverzekering en de mkb-verzuim-ontzorg-dekking.

Overstappen?

Dan regelen wij de opzegging bij je huidige verzekeraar en/of arbodienst. Je hebt een opzegtermijn van 3 maanden, geef daarom vóór 1 oktober door of je wilt overstappen. 

Per 1 januari 2021 kun je dan gebruik maken van de mkb-verzuim-ontzorg-oplossing!

Persoonlijk aanbod ontvangen?

Binnen 5 werkdagen kan MODINT Verzekeringsdienst je een persoonlijk aanbod sturen. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen.

Voordelen mkb-verzuim-ontzorg-oplossing

✓ All-in service: geen extra facturen én ontzorgdiensten rondom re-integratie zijn inbegrepen.
✓ Interventiekosten (op advies van de arbodienst) zoals een arbeidsdeskundig onderzoek (€ 1.150,-), tweede spoor (tussen de € 2.000,- en € 5000,-) of coaching traject worden volledig vergoed.
✓ Het premierisico is beperkt tot 25%. Heb je in een jaar veel verzuim waarbij normaal gesproken de premie flink verhoogd zou worden? Bij deze variant is dit maximaal 25%. 
✓ Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie.

✓ NIEUW: DE VERZUIMREGISSEUR
Er is vanuit ondernemers veel vraag naar een dienst, die de toenemende schadelast rondom verzuim kan beperken en waarbij je ondersteuning bij verzuim krijgt. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Meer informatie? Bekijk hier de folder.

Offerte aanvragen


Contact
010 - 288 49 70
info@modintverzekeringsdienst.nl