Wie we zijn

Modint is de ondernemersorganisatie voor fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in (bedrijfs) kleding, modeaccessoires, tapijt en (interieur)textiel.

Samen met ruim 400 leden bouwen we aan een waardevolle toekomst voor onze sector door op een positieve wijze bij te dragen aan de aanpak van relevante en maatschappelijke thema’s en door het vernieuwen en vergroten van de markt. De aanwezige technologische kennis, handelsgeest en creativiteit worden hiervoor ingezet. Modint stimuleert, faciliteert, verbindt en beschermt onze kleding- en textielsector.

Modint heeft als brancheorganisatie een belangrijke maatschappelijke waarde. Zij draagt bij aan het economisch belang, cultureel erfgoed, creatieve en handelsgeest van Nederland. Modint ontwerpt een route naar de toekomst en biedt haar leden meer waarde dan traditionele lobby en individuele dienstverlening. Modint treedt op als regisseur, verbinder en biedt meer waarde aan haar leden door leden te verbinden en te faciliteren, door het collectief vernieuwen van de sector. Modint richt zich op de toekomstige markt van haar leden: wat draagt bij aan een goede duurzame ontwikkeling van de sector. Modint doet dit samen met haar leden en samen met andere stakeholders.

 

De sector in cijfers

 

Op de hoogte blijven van onze actviteiten?
Schrijf je in voor Modint Nieuws

 

Bekijk alle eerder verzonden nieuwsbrieven