Werken bij Modint

Wij zijn Modint. Met een team van 20 professionals en samen met ruim 400 leden bouwen we aan een waardevolle toekomst voor onze sector. We zijn een netwerk- en kennisorganisatie en brengen bedrijven, projecten en mensen bij elkaar. Met zichtbare, innovatieve belangenbehartiging en dienstverlening maken we het ondernemen makkelijker in de Nederlandse textielbranche. Dit alles doen we vanuit ons inspirerende kantoor in het bosrijke Zeist. 

Zin om het team te komen versterken? Bekijk hier onze actuele vacatures. 

Projectassistent

Van het beheren van de cao MITT, het verzorgen van de agenda en het onderhouden van de website tot het ondersteunen van het programma Duurzame Inzetbaarheid. Ben je op zoek naar een veelzijdige baan? Solliciteer dan als projectassistent voor team arbeidsmarkt.

Branchemanager

Ben jij iemand die de branche mee kan nemen in alle ontwikkelingen die op de sector afkomen, maar ook iemand die nieuwe initiatieven kan starten, aanjagen en verbinden? Dan zijn we op zoek naar jou.

Consultant Product en Keten

Als consultant begeef jij je graag tussen onze leden om uitdagingen in de textielsector te doorgronden. Jij adviseert op basis van technische en commerciële product- en proceskennis en ervaring met productiebedrijven.

Bestuurslid

We zijn actief in een markt die zich onder meer kenmerkt door verduurzaming, digitalisering en branchevervaging. Meer dan ooit vraagt dit om een innovatieve en toekomstgerichte vereniging. Daarom zijn wij op zoek naar een bestuurslid. 

Ledenraadslid

Wil jij meedenken over de toekomst van onze vereniging en zorgen voor nog meer impact voor de leden? Dan zoeken we jou.

Bestuurslid MITT

Modint is op zoek naar nieuwe bestuursleden voor het Sociaal Fonds van de Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie (MITT).

Marktsegmentlid sector Handel

We zijn op zoek naar een nieuw marktsegmentlid voor de sector Handel om te zorgen voor een goede aansluiting tussen school en bedrijf op diverse gebieden. 


Wil je meer informatie of heb je een vraag?
Vul het contactformulier in 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Meld je aan voor de Modint Nieuwsbrief