Disclaimer

Modint besteed veel aandacht aan de samenstelling van deze website, toch kan Modint niet garanderen dat de informatie die op de site staat volledig of juist is. Daarom kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Eventuele aanpassingen kunnen direct doorgevoerd worden. De houders van deze site zijn niet aansprakelijk voor de gevolge van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Alle informatie op deze site mag voor niet commerciële doelen vrij verspreid worden. Als u vragen heeft over het verspreiden van deze informatie kunt u contact op nemen met ons via info@modint.nl

Links

Op deze website zijn links opgenomen naar andere websites. Modint is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op die websites. U kunt altijd linken of verwijzen naar pagina’s van deze site, Modint wordt hier wel graag van op de hoogte gebracht.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan de informatie op deze site kunnen desondanks geen rechten ontleend worden. Modint is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie die van deze site afkomstig is.