Nieuwsbericht

Credit & Finance

Wij ontzorgen je met service en performancegerichte diensten als debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, factoring en credit checks.

Je wilt je klanten graag tevreden houden. Maar wat als ze rekeningen niet op tijd betalen? Je krijgt vroeg of laat met incasso te maken. Waarom dan niet meteen de beste oplossing kiezen? Incasso door MODINT Credit & Finance staat voor snel en doeltreffend incasso. Internationaal. Een preventieve en professionele aanvulling op de debiteurenadministratie. Van de bij MODINT C&F aangemelde vorderingen wordt 85% binnen 30 dagen betaald.

Kredietverzekeringen op maat

Absolute zekerheid van betaling krijg je alleen vooraf. Kredietverzekering helpt schade achteraf te voorkomen. Naast de voordelen zoals een verlaging van de gemiddelde betalingstermijn, verbetering van liquiditeit en klanttevredenheid, bespaar je jezelf bovendien een hoop tijd en zorgen. Internationaal, service & kwaliteit met een goed resultaat! Zo is de MODINT Branchepolis kredietverzekering al jarenlang een zeer succesvolle tailormade kredietverzekeringsoplossing, ontwikkeld voor leveranciers van mode, interieur tapijt en textiel in samenwerking met Euler Hermes.

Je kunt Bij MODINT Credit & Finance terecht voor onder andere
Debiteurenbeheer
Incasso
Failliete klant
Kredietverzekeringen
Supply chain finance
Credit checks
 

Meer informatie:

Tel:                    +31 88 505 4700
E-mail:             info@modintcredit.com
website:           modintcredit.com

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid