Nieuwsbericht

De verzuimoplossing voor mkb’ers: het MKB Verzuim-ontzorgpakket

06-09-2021 - Als werkgever in de kleding- en textielbranche kun je te maken krijgen met een zieke medewerker. Als één of meerdere medewerkers ziek thuis zitten, brengt dit een hoop verantwoordelijkheden en regelwerk met zich mee. Daar is nu een oplossing voor: het MKB Verzuim-ontzorgpakket mét de Verzuimregisseur, exclusief voor Modint-leden. Dit alles-in-één pakket neemt je veel werk uit handen. 

Mkb'ers in de kleding- en textielbranche hebben dezelfde verplichtingen als grote werkgevers. Alleen hebben ze geen aparte HR-afdeling, minder re-integratiemogelijkheden, loondoorbetalingskosten wegen zwaarder en ze hebben minder ervaring bij het begeleiden van langdurige zieke medewerkers.  

Daarom heeft MODINT Verzekeringsdienst het MKB Verzuim-ontzorgpakket ontwikkeld om kleine(re) werkgevers maximaal te ontzorgen bij het re-integratieproces en het eigen verzuim van het kleding- en textielbedrijf minder zwaar te laten meetellen in de premie. 

De voordelen van het MKB Verzuim-ontzorgpakket voor Modint-leden 
✓ All-in service: geen extra facturen rondom re-integratie. 
✓ Interventiekosten (op advies van de arbodienst) zoals een arbeidsdeskundig onderzoek (€1.150,-), tweede spoor (tussen de € 2.000,- en € 5000,-) of coachingstraject worden volledig vergoed. 
✓ Beperkt premierisico: het eigen verzuim wordt minder zwaar meegeteld in de premie.  
✓ Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie van het UWV.  

Vrijblijvende offerte 
Met het MKB Verzuim-ontzorgpakket profiteer je van een all-in service, volledige vergoeding van eventuele interventiekosten, beperkt premierisico en poortwachtergarantie. Wil je ook een goede arbodienst, professionele re-integratie begeleiding en minder regelwerk? Dan is ons MKB Verzuim-ontzorgpakket inclusief Verzuimregisseur wat voor jou. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor je bedrijf? We maken graag een vrijblijvende offerte op maat! 

Overstappen, wij regelen het voor je!  
Je hebt een opzegtermijn van 3 maanden bij je huidige arbodienst. Vind je ons aanbod interessant en wil je overstappen? Vraag dan voor 25 september een offerte aan. Dan regelen wij voor 1 oktober de opzegging voor je. Wel zo makkelijk!  

 

 

Meer informatie? Bekijk hier de folder.

Offerte aanvragen


Contact
010 - 288 49 70
info@modintverzekeringsdienst.nl

 

Verzuimregisseur

Door de toenemende vraag aan extra ondersteuning in het gehele proces rondom verzuim, hebben we speciaal voor Modint-leden een unieke dienstverlening toegevoegd aan het MKB Verzuim-ontzorgpakket:
de Verzuimregisseur.   

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid