Nieuwsbericht

Modint Verzekeringsdienst

24-08-2021 - Goed Nieuws!
Vanaf vandaag hebben wij de samenwerking met Modint Verzekeringsdienst weer verlengd met 3 jaar.  Al sinds 2006 geeft Modint via deze samenwerking invulling aan haar doelstelling om haar leden kwalitatief goede verzekeringen, tegen scherpe collectieve premies aan te bieden.

De specialisten van Modint Verzekeringsdienst, uitgevoerd door Schouten Zekerheid, helpen Modint-leden met alle mogelijke verzekeringsvraagstukken. Door jarenlange ervaring in de branche is Modint Verzekeringsdienst de specialist als het gaat over het verzekeren van risico’s die specifiek binnen de mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche spelen. Inmiddels zijn er al ruim 800 polissen afgesloten via Modint Verzekeringsdienst.

De komende jaren willen wij de samenwerking intensiveren zodat Modint leden gebruik kunnen blijven of gaan maken van deze kwalitatieve dienstverlening van Modint Verzekeringsdiensten. Kijk voor meer informatie op de algemene Modint website of ga naar www.modintverzekeringsdienst.nl 

Ziekteverzuimverzekering en arbodienst ModintVerzuim.nl

Modint heeft heeft vorig jaar besloten om arbodienst Modint Arbo op te heffen omdat we graag een kwalitatief goed totaalpakket willen aanbieden via Modint Verzekeringsdienst. Via ModintVerzuim.nl bieden we nu een volledig dekkend pakket. Per 1 januari 2021 is overstappen mogelijk naar ModintVerzuim.nl. Hiermee heb je niet alleen het verzekeringspakket, maar ook de verzuimverzekering onder één dak. Elders een ziekteverzuimverzekering? Geen probleem, we houden deze tegen het licht en komen desgewenst met een passende offerte. Let op! De huidige arbodienst dien je dan wel voor 1 oktober dit jaar op te zeggen.

Op zeer korte termijn ontvang je een mail door middel van de verzuimcampagne die in samenspraak met Modint Verzekeringsdienst is opgetuigd. Hierin presenteren we ook onze nieuwe verzekering om zo te komen tot een prachtig compleet pakket voor alle leden van Modint. Dus houd je mailbox en onze nieuwsbrieven en What's Ups in de gaten. Voor vragen met betrekking tot het bovenstaande verwijzen wij graag naar onze collectieve partner Modint Verzekeringsdienst te bereiken op telefoonnummer 010-288 49 70.

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid