Nieuwsbericht

Profiteer van korting op je zorgverzekering

Speciaal voor MODINT-leden bij Menzis of Zilveren Kruis

Profiteer samen met je gezin en medewerkers van Modint leden-korting op de zorgverzekeringen bij Menzis en Zilveren kruis. Je kunt gebruik maken van de volgende kortingen:

Menzis

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 9% korting op de aanvullende en tandartsverzekering

Zilveren Kruis

  • 3,5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering

Past je zorgverzekering nog wel bij je?
Uit gewoonte blijven 4 op de 10 mensen bij hun huidige zorgverzekeraar. En veel mensen weten niet dat ze vaak teveel betalen voor zorg die ze eigenlijk niet nodig hebben – of ze komen voor extra kosten te staan als iets niet gedekt is. Daarom is het goed om ieder jaar eens te bekijken of je zorgverzekering  en die van je gezinsleden nog wel aansluiten bij jullie persoonlijke situatie.

Tip: wil je overstappen? Doe dit dan uiterlijk 31 december. Je oude zorgverzekering wordt dan automatisch opgezegd.


  • De overheid heeft de korting op de basisverzekering verlaagd voor alle zorgverzekeraars. Je profiteert nog wel steeds van korting op de basisverzekering bij MODINT Verzekeringsdienst. Daarnaast hebben we ons sterk gemaakt om de korting op de aanvullende en tandartsverzekering bij Menzis en Zilveren Kruis te behouden. Goed nieuws, de MODINT-kortingen op de aanvullende verzekeringen hebben we voor je kunnen behouden en zijn ongewijzigd.

              

Niet overstappen, wel minder betalen?

Ben je al verzekerd bij Menzis of Zilveren Kruis en ben je niet van plan om over te stappen? Ook dan kun je gebruik maken van de unieke korting voor MODINT-leden. Vul op www.modintverzekeringsdienst.nl/zorg het ‘al verzekerd’-formulier in en wij zorgen ervoor dat de korting wordt toegepast op je verzekering en dat er niets aan de inhoud van je verzekering wordt gewijzigd.

 

Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor je personeel
Laat je personeel en hun gezinsleden meeprofiteren van korting op hun zorgverzekering! Een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde en een uniek aanbod. Je hoeft je medewerkers alleen hierover te informeren! Dit gaat heel eenvoudig. Vul het formulier onder aan de pagina in op www.modintverzekeringsdienst.nl/zorg, dan sturen we zorgkaartjes naar je op die je kunt uitdelen of opsturen aan je medewerkers.

Op de website van Modint Verzekeringsdienst vind je alle veel gestelde vragen én antwoorden over de zorgverzekering. Staat je vraag er niet bij? Uiteraard kunt je deze ook stellen via info@modintverzekeringsdienst.nl of 010 – 288 44 85. 

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid