Activiteit

Avond aan de Amstel

09 november
Donderdag 9 november 2023
18:00 tot 20:00
Evenement

Mode & Ondernemen in 2030, business as usual?

Je bent van harte welkom deel te nemen aan de tweede editie van de nieuwe Avond aan de Amstel serie, georganiseerd door het AmFI en MODINT. Avond aan de Amstel is een fysiek platform waar ondernemers, academici en overige experts een kritische discussie aangaan over hetgeen de textiel en kledingwereld op dit moment bezighoudt. Inspirerende discussies over ontwikkelingen in het vak tussen vooraanstaande ondernemers, lectoren, studenten en overige betrokkenen.

Het thema van deze avond is: “Mode & Ondernemen in 2030, business as usual?” Naast de toenemende onvoorspelbaarheid van de vraag, spelen nu ook andere factoren een steeds belangrijkere rol in de strategievorming rondom een modeonderneming. Denk aan digitale ontwikkelingen (AI, sociale media), verantwoord ondernemen, calamiteiten wegens klimaatverandering, stijgende materiaal- en loonkosten. In dit scenario is langdurige samenwerking een must. Of juist niet? Hoe gaan toekomstgerichte modeondernemers hier mee om?

Op 9 november gaan wij hierover in gesprek met onder andere Dennis Mock, CEO M&S mode, en dr. Jesse Weltevreden, lector online ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ter afsluiting is er een borrel!

Meld je aan per mail naar avondaandeamstel-amfi@hva.nl.


Avond aan de Amstel wordt georganiseerd door Marco Mossinkoff (HvA), Joris Völker (Interloop Europe), Lucie Huiskens (ArtEZ hogeschool voor de kunsten), Rens Tap en Corien Beks-Sasse (Modint).

Locatie

Mauritskade 11
1019CG Amsterdam