Privacy

Beeldrecht

Op deze MODINT site staan foto’s van leden, deze foto’s zijn met toestemming van leden gepubliceerd. Zonder toestemming van MODINT of haar leden is hergebruik van deze afbeeldingen niet toegestaan.

Bekendmaking

MODINT zal geen persoonlijke informatie bekend maken aan derden zonder de toestemming van de desbetreffende persoon. Wij garanderen dat de persoonlijke informatie van gebruikers en bezoekers niet aan andere instellingen of bedrijven zal worden doorgegeven, behalve wanneer dit verplicht wordt door de wet.

E-mail Details

MODINT gebruikt het e-mailadres van een individu alleen om te reageren op een handeling op de website of als antwoord op een vraag van de bezoeker of gebruiker. Het wordt alleen gebruikt wanneer het individu het e-mailadres zelf heeft aangeleverd. Het e-mailadres wordt niet aan derden bekendgemaakt zonder toestemming van het individu.

Veiligheid

Ondanks dat we alle mogelijke moeite hebben gedaan om alle informatie veilig te gebruiken en versturen binnen de site, is er toch een mogelijkheid dat informatie (zoals persoonlijke gegevens of andere informatie) bekeken wordt door derden tijdens het versturen van de gegevens via Internet.

Login en wachtwoord

Anderzijds is het de verantwoordelijkheid van degenen die uit hoofde van een lidmaatschap beschikken over een login en password, dat deze absoluut niet aan derden worden doorgegeven.

Verwijderen gegevens

MODINT zal persoonlijke informatie verwijderen van het systeem wanneer de gegevens niet meer nodig zijn (behalve in geval van archivering).

Thema'sModint AcademyAgendaWord lid