Nieuwsbericht

Gateway-O lanceert Australisch modemerk op Chinese We Chat

Gateway-O lanceert met succes Australisch modemerk Alpha60 in China met flagship store op WeChat

De Chinese consumenten spenderen sinds de komst van corona volop en doen dit nog meer online dan ze al deden. China is de grootste e-commerce markt ter wereld, ook voor Nederlandse bedrijven is dit erg interessant. Online beginnen, is de beste eerste stap richting deze enorme markt.

Modint Logistiek werkt samen met Gateway-O om de Chinese markt te kunnen betreden d.m.v. een laagdrempelige full service social commerce oplossing. Alle marketing, logistiek, juridische en financiële aspecten worden geregeld vanuit één loket.

 Naast Europese modemerken brengt Gateway O nu ook Australische merken naar China. Deze maand heeft Gateway-O het Australisch modemerk Alpha60, een high end label dat erg succesvol is in Australië en Amerika, gelanceerd op WeChat met hun eigen flagship store. De eerste resultaten zijn zeer veelbelovend. Mede dankzij de inzet van de juiste influencers, was Alpha60 binnen een paar dagen door de voorraad van bepaalde producten uit hun assortiment heen.


Neem contact op
en ontdek hoe Gateway-O, in samenwerking met Modint Logistiek, je kan helpen bij de verkoop van producten aan de Chinese consument.