Activiteit

Webinar Duurzaamheidsclaims

17 oktober
17 oktober 2023
09:30 tot 11:00
Webmeeting

Op dinsdag 17 oktober a.s. organiseert Modint samen met INretail een informatief webinar over de recente updates in de richtlijnen voor duurzaamheidsclaims, zoals uitgegeven door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Tijdens dit webinar zal de ACM dieper ingaan op de wijzigingen in hun richtlijnen en een gedetailleerde uitleg geven over de vijf vuistregels voor duurzaamheidsclaims. Een waardevolle gelegenheid om inzicht te krijgen in de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.
 
Tevens biedt dit webinar bedrijven de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen, die wij vervolgens aan de ACM kunnen voorleggen. Van belang is dat de vraagstukken generiek zijn. Bedrijfsspecifieke vragen kunnen helaas niet beantwoord worden tijdens deze sessie. 
 
Bedrijven hebben tot uiterlijk 11 oktober de gelegenheid om vragen in te dienen bij Aisha Talacua.
 
Bovendien zal Control Union, de certificeringsinstantie, aanwezig zijn om uitleg te geven over het certificeringsproces en het traject dat hieraan verbonden is. Dit biedt waardevolle informatie voor bedrijven die overwegen producten te laten certificeren volgens duurzaamheidsnormen.
 
De voertaal van het webinar zal in het Nederlands zijn. 

Kosten
Gratis voor leden van Modint en INretail
Prijs voor niet-leden is  € 150,- excl.BTW.

Doe mee!

* verplicht veld