Activiteit

Bijeenkomst Powered by CLICKNL: Transparantie Transparanter

18 december
Maandag 18 december 2023
13:30 tot 16:00
Evenement

Hoor je bij die cutting-edge ICT-tools die de textiel- en kledingindustrie transformeren? Ontdek het tijdens 'Transparantie transparanter' georganiseerd door Modint, Powered by CLICKNL.

Praat mee met de innovatieve ICT-tools die gegevens uit de supply chains analyseren en duurzaamheid in kaart brengen voor professionals, inkopers en producenten in de textiel- en kledingsector. Modint leidt de weg door dienstverleners te inventariseren en te vergelijken die bedrijven ondersteunen bij het analyseren van toeleveringsketens, producttracering, impactberekeningen en ESG-rapportage.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is voor genodigden. 
Heb je nou geen uitnodiging ontvangen, maar ben je wel een IT-bedrijf gericht op textiel- en kleding supply chains? Ook dan nodigen jou uit voor deze eerste ronde tafel. Neem hiervoor contact op met Miriam Geelhoed of Rens Tap.

Meer weten?

Deze bijeenkomst is pas het begin. Na het samenbrengen van kennis op het gebied van het betrouwbaar meten en bewijzen van duurzaamheid van textiel en kleding, gaan we in 2024 in gesprek met partijen die deze data verder transporteren richting de klanten van Modint leden, eventuele tussenhandel, retail, professionele eindgebruikers en consumenten “downstream”. Ook gaan we nog verder richting inzameling van gebruikte kleding en textiel. Het kan gaan om data over sociale omstandigheden, veiligheid, productieprocessen, chemicaliën, het gebruik van (gerecyclede) grondstoffen en andere materialen et cetera.

Meer weten? Check de website van CLICKNL of neem contact op met onze consulenten Miriam Geelhoed of Rens Tap.

Locatie

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
Nederland