Activiteit

Modint Dutch Workwear Online Nieuwjaarsbijeenkomst

07 januari
7 januari 2021
14:00 tot 16:00
Webmeeting

Met de allerbeste wensen voor iedereen blikken we terug op 2020 en vooruit op  2021 met 3 fantastische gastsprekers:  

  • Sophie de Smet – RWS Adviseur Circulair en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen
    Rijkswaterstaat is in augustus 2020 gestart met een buyer group BOA kleding. In een buyer group werken publieke opdrachtgevers samen aan het opstellen van een, duurzame marktvisie. Deze marktvisie wordt getoetst aan de markt en wordt vervolgens toegepast in diverse aanbestedingen. De focus van de buyer group BOA kleding ligt op CO2 besparingen en op circulariteit
  • Alexander Kohnstamm is directeur van Fair Wear Foundation
    Alexander Kohnstamm is directeur van Fair Wear Foundation, een van oorsprong Nederlandse organisatie die zich inzet voor arbeidsomstandigheden in de kledingketen. Modint is medeoprichter van deze inmiddels wereldwijd actieve NGO, die 140 lidmerken in 10 productielanden helpt om hun ketens te verduurzamen. Bedrijfskleding is een belangrijke sector voor Fair Wear, omdat daar alle grote duurzaamheidsthema’s samenkomen. Zowel aan de kant van de aanbestedingen als in de lange-termijnrelaties die veel van deze bedrijven nastreven met hun leveranciers.
  • Aileen Out – Schrijfster en spreker Corporate Fashion en Functional Workwear
    Werkkleding en online marketing: wat ik heb geleerd als schrijver over werkkleding. Aileen zal ons in 45 minuten meenemen in haar ervaringen, waarom ze schrijft over werkkleding, haar visie over de gewone mens vs werkkleding mens. En ze raakt onderwerpen aan zoals: er is altijd een onderwerp, hoe zet je social media in, meer is niet altijd beter, mensen vs producten, Google Analytics als spiegel (kijkje achter de schermen).

Verder zullen we actuele zaken rondom het textielpact en de circulaire agenda  ook delen.

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in!

* verplicht veld

ActueelThema'sDossier CoronavirusAgendaLid worden