Activiteit

THE NORDICS 简欧 - directe verkoop in China

11 februari
Donderdag 11 februari 2021
10:00 tot 11:30
Webmeeting
Soort: Online

Speciaal voor merkleveranciers in fashion organiseren we een bijeenkomst over  'The Nordics 简欧'. De multibrand store om jouw collectie op het grootste social commerce platform ter wereld in China - WeChat - te verkopen.

De toekomst van e-commerce ligt in China. Ook voor sterke fashion brands is het een zeer interessante mogelijkheid om de stap naar China te wagen. Met het uitbreken van de pandemie verandert de wereld snel en moeten modebedrijven alternatieve kanalen overwegen om de business draaiende te houden. China speelt een leidende rol in de wereldwijde mode industrie en is de grootste en creatiefste e-commerce markt ter wereld.
Voor Nederlandse modebedrijven biedt dit interessante mogelijkheden. Online via WeChat is een essentiële eerste stap om deze enorme markt te betreden. Gateway O en Modint hebben samen een multibrand platform the Nordics 简欧 ontwikkeld die het mogelijk maakt om direct aan de Chinese consument te verkopen.
Sterke fashion brands die op zoek zijn naar nieuwe markten kunnen zich nu inschrijven voor ons webinar. We zullen een inkijk geven op de Chinese digitale wereld en onze laagdrempelige oplossing om zonder veel risico het eigen merk te branden en verkopen via het multibrand platform the Nordics简欧 op het grootste social commerce platform van China.

Lees ook het eerder verschenen artikel hierover 

Programma:

• Welkom & introductie 
• Introductie Gateway O – Modint Logistiek / Corien Beks
• Digital China, The Nordics 简欧, Aanpak – Taco Ubbink
• Q&A

 

Aanmelden? Vul onderstaand fomulier in.

* verplicht veld