Nieuwsbericht

BINNENKORT! Gratis RI&E-Corona module

23-11-2020 - Door nieuwe arbeidsrisico’s op besmetting en verspreiding van het Coronavirus dient de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) geactualiseerd te worden. Je bent als werkgever wettelijk verplicht om vast te leggen hoe je met dit risico omgaat. Hier gaan we je bij helpen!

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het opstellen en erkennen van een corona-module in de Branche RI&E. Hiermee kun je binnenkort zelf de RI&E aanvullen waarbij een toetsing door een gecertificeerd kerndeskundige niet verplicht is als er maximaal 25 werknemers in het bedrijf werken (toetsingsvrijstelling). Deze module stellen we gratis ter beschikking aan alle gebruikers van het erkende RI&E instrument van Modint.

Nog nooit de RI&E laten uitvoeren? Dan adviseren we je om dat eerst te doen.

Neem contact op met Modint RI&E-adviseur Sanne de Graaf of Daniëlle van Trigt via rie@modint.nl of kijk hier voor meer info.

Voor bedrijven met meer dan 25 werknemers gelden andere regels, neem in dat geval (nog dit jaar) contact op via bovengenoemd emailadres.  


Nadat de module is gekeurd kunnen we de erkende tool inzetten. Wil je er alvast één reserveren? Stuur een mail naar rie@modint.nl.

Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving!
 
 

Let op: voor de arbeidsinspectie blijft alles rondom veiligheid topprioriteit.