Nieuwsbericht

Udo Delfgou start per 1 oktober als nieuwe Algemeen Directeur van Koninklijke Horeca Nederland

Onze gewaardeerde collega Udo Delfgou start per 1 oktober als nieuwe Algemeen Directeur van Koninklijke Horeca Nederland. Al vele jaren heeft Udo zich als financieel directeur en ad interim algemeen directeur ​met grote toewijding ingezet voor onze leden, de organisatie en de producentenorganisatie UPV Textiel. 

Roos Smulders, Algemeen Directeur Modint: “Met Udo’s vertrek nemen we afscheid van een betrokken en bevlogen directeur. We zijn trots dat hij zo’n mooie stap maakt en deze nieuwe uitdaging aangaat. We gaan Udo zijn visie, overtuigingskracht, drive en humor enorm missen. Ik ben dankbaar dat wij zoveel jaren hebben mogen samenwerken."

Udo Delfgou: “Met veel passie, toewijding en plezier heb ik genoten van werken voor Modint en INretail. Beide verenigingen zijn voor mij de bron van ontwikkeling geweest waarin ik jaar op jaar ben uitgedaagd om nieuwe zaken op te pakken. Mijn dank en waardering gaan uit naar de leden, stakeholders, het bestuur, de ledenraad en alle collega’s. Samen hebben we uitdagende tijden doorgemaakt en vooral veel mooie mijlpalen bereikt zoals de oprichting van Stichting UPV Textiel. Ik ben trots op de verenigingen die er nu staan en de mensen die er werken. Per oktober start ik bij Koninklijke Horeca Nederland. Een uitdaging waar ik enorm veel zin in heb.” 

Wij bedanken Udo voor zijn enorme bijdrage en wensen hem veel plezier en succes in zijn nieuwe rol. De zoektocht naar een vervanger start op korte termijn.