Nieuwsbericht

Gevolgen nieuwe harde lockdown niet te overzien

20-12-2021 - Oproep voor leden: houd ons de komende weken op hoogte van de (mogelijke) gevolgen voor jouw bedrijf

De berichten over de oprukkende omikron-variant en de effecten daarvan op de zorg zijn zorgwekkend. Dat er nieuwe maatregelen genomen moesten worden  is begrijpelijk. We delen echter de verbazing van onder meer onze collega’s van INretail en de overtuiging dat er een veel intelligentere aanpak mogelijk was geweest. 

Voor veel winkeliers en ook andere sectoren is niet meer te overzien wat de gevolgen zullen zijn en dat zal uiteindelijk ook zijn weerslag hebben op veel leden van Modint. Hoe het precies gaat uitpakken zal per situatie verschillen en zal ook afhangen van het ondersteunende beleid. Net als afgelopen jaar hopen we dat leveranciers en afnemers met elkaar in gesprek blijven en samen proberen tot evenwichtige oplossingen te komen. Hoe ingewikkeld en moeilijk de situatie ook is.

Voor Modint is het opnieuw van extra groot belang dat jullie ons op de hoogte houden van de (mogelijke) effecten op de bedrijfsvoering. Dit helpt ons om gericht jullie belangen in Den Haag en binnen de keten te behartigen.

Om goed overzicht te houden vragen wij onze leden om dit zoveel mogelijk te doen door middel van onderstaand formulier.

* verplicht veld

 

Meer lezen

Reactie van VNO-NCW en MKB-Nederland 

Ondernemers willen vergoeding voor overgebleven voorraden | NOS