Activiteit

Ledenbijeenkomst over de invulling UPV bedrijfskleding en -textiel

24 maart
Vrijdag 24 maart 2023
10:00 tot 12:00
Webmeeting
Soort: Online

Graag nodigen we jullie uit voor de online ledenbijeenkomst over de invulling UPV bedrijfskleding en -textiel op 24 maart a.s. van 10 tot 12u.

We gaan dan intensief aan de slag met het vormgeven van de Producentenorganisatie UPV-textiel specifiek ten behoefte van de bedrijfskleding sector en met het oog op de doelstellingen uit het Besluit UPV-textiel 2025&30.

Vertrekpunten zijn de Massabalans bedrijfsmatig textiel 2020 van FFact en de concept blauwdruk textielbeheerssysteem vanuit de mode sector opgesteld (wordt ter vergadering gepresenteerd). Specifieke bedrijfskleding en -textiel aspecten zoals B2B contracten/eigenaarschap, voorraden en retouren, lease en verzorging, bedrijfsmatige afdanking en persoonlijke afdanking in de publieke bak zullen aan de orde komen.

Met jullie input krijgen we de specifieke ambities, mogelijkheden, behoeften en randvoorwaarden in beeld om optimaal bij te dragen aan de (hoogwaardig) hergebruik en recycling doelstellingen uit de UPV en de transitie naar circulair textiel in de breedte (mix van R-strategieën).

De bevindingen zullen wij verwerken in het PRO/UPV-systeem dat we van de zomer moeten melden bij het Ministerie van I&W.

We zullen de behoefte en noodzaak tot nadere werkgroep meeting(s) met jullie de 24e vaststellen.

Doe mee!

* verplicht veld

Profielfoto van Martijn Mateman
24 maart 2023
Profielfoto van Martijn Mateman
24 maart 2023

geen link ontvangen?