Activiteit

Avond aan de Amstel

04 april
Donderdag 4 april 2024
18:00 tot 20:00
Evenement

Je bent van harte welkom deel te nemen aan een nieuwe Avond aan de Amstel serie, georganiseerd door het AmFI, Modint, Lucie Huiskens en Joris Völker. Avond aan de Amstel is een fysiek platform waar ondernemers, academici en overige experts een kritische discussie aangaan over hetgeen de textiel en kledingwereld op dit moment bezighoudt. Inspirerende discussies over ontwikkelingen in het vak tussen vooraanstaande ondernemers, lectoren, studenten en overige betrokkenen.

Het thema van deze avond is: “Generatie jong” en de kledingbusiness: een goede match?

Zeker is dat de arbeidsmarkt steeds meer gespannen is. Ontwikkelingen en trends die ons bezig houden lijken steeds sneller te veranderen en daarbij lijkt de kloof tussen generaties te groeien. Dat betekent onder andere dat het verschil tussen wat werkgevers verwachten en wat potentiële werknemers verlangen ook steeds groter lijkt. Maar is dat wel zo? Wat verwachten werkgevers eigenlijk? En komt dat wel overeen met wat jonge fashion professionals vragen? In deze avond gaan wij daarover in gesprek met de directeuren van twee belangrijke modebedrijven, Denis Mok van M&S mode, en Arno-Laurent Dieteren van de Erve Group. Ook een aantal jonge professionals, als vertegenwoordigers van de ‘generatie jong’, zijn aanwezig.

Het event is gratis en we praten graag na op de borrel na afloop. Laat wel even weten of je erbij bent via avondaandeamstel-amfi@hva.nl.

Locatie

Mauritskade 11
1019CG Amsterdam