Activiteit

Compliance Training - 20 juni 2024

20 juni
Donderdag 20 juni 2024
13:30 tot 16:30
Training

Deze Compliance training behandelt alle aspecten van CE-markering, van de basisprincipes tot de relevante details. Maak je bijvoorbeeld UV-beschermende kleding, of lever je ovenhandschoenen aan één van jullie klanten? Dan nemen we je stap voor stap mee en zullen bespreken wat CE-markering inhoudt. 

Hoe het proces verloopt en welke vereisten eraan verbonden zijn. We richten ons op de wettelijke verplichting voor bepaalde producten om aan specifieke veiligheids- en gezondheidseisen te voldoen. We verkennen het toepassingsgebied en de productcategorieën die onder bepaalde regelgeving vallen, en we bespreken de vereisten waaraan fabrikanten en importeurs moeten voldoen om CE-markering voor hun producten te verkrijgen. Dit omvat onder meer het opstellen van conformiteitsverklaringen, technische documentatie en het doorlopen van conformiteitsbeoordelingsprocedures.

De focus van deze training ligt op de praktische aspecten van het verkrijgen van CE-markering, de te nemen stappen, de voor te bereiden documentatie en hoe om te gaan met mogelijke hindernissen."

Er is beperkte ruimte voor deelnemers. De zaal heeft een capaciteit van maximaal 20 personen, max. twee personen per bedrijf. Indien nodig zal Modint selecteren wie deelneemt.

 

Kosten

  • Gratis voor Modint Inkoop- en Productieleden met S&C-module
  • Modint-leden zonder S&C-module € 150,- p.p. excl. BTW 
  • Prijs niet leden: € 325,- p.p. excl. BTW
  • No show fee € 75,- p.p. excl. BTW

 

Doe mee!

* verplicht veld

Locatie

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
Nederland