Nieuwsbericht

Veilig hybride werken. Bespreek het op de Dag van de BHV

Het brandalarm gaat af, een werknemer wordt onwel of iemand verwondt zich aan apparatuur. Wie grijpt er dan in? Juist, de bedrijfshulpverlener. De BHV’er schakelt de professionele hulpdiensten in, helpt bij ontruiming van het pand en verleent eenvoudige eerste hulp, juist in die cruciale minuten tot de hulpdiensten zijn gearriveerd. En dat verdient waardering.

Op maandag 7 november worden daarom in heel Nederland de 500.000 BHV’ers in het zonnetje gezet op de Dag van de BHV. Een mooie gelegenheid om de BHV’ers in jouw organisatie te bedanken voor hun inzet en aandacht te vragen voor de veiligheid op het werk – ook buiten de vaste werkvloer. Hybride werken is het nieuwe normaal en dat vraagt om maatregelen die de veiligheid van werknemers niet alleen op kantoor, maar ook thuis en op straat waarborgen. 

“Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij?”

Met het thema “werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij?” haakt de Dag van de BHV dit jaar in op de nieuwe werkbalans na corona. Blijf je als bedrijf hybride werken? Dan moet je ook in deze situatie zorg dragen voor een gezonde en veilige thuiswerkplek. 

Een veilige hybride werksituatie
Ga eens het gesprek aan met je collega’s. Bijvoorbeeld door collega’s te vragen hoe zij een veilige werkomgeving creëren. In hoeverre voelen zij zich zelfredzaam thuis? Hebben ze wel eens nagedacht over wat te doen bij een incident? Zouden ze meer kennis willen opdoen over basis hulpverlening? Een veilige werkomgeving creëer je samen. Doe mee op 7 november en bespreek veilig en gezond hybride werken op de Dag van de BHV.

Pak je voordeel als lid van Modint
Modint helpt je graag op weg om een veiligere werkomgeving te creëren in iedere situatie. Samen met onze partners bieden we daarom korting op zowel BHV trainingen als Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). 

Als lid van Modint ontvang je minimaal 25% korting op het cursusaanbod van BHV.nl, waaronder de Basis BHV-training, Herhaling BHV en de Incompany BHV-trainingen. 

Pak je voordeel!

De RI&E is een onmisbare (en wettelijk verplichte) stap om arbeidsrisico’s in het werk aan te pakken. Modint biedt leden niet alleen fikse korting, maar ondersteunt ook in RI&E uitvoering (bedrijven met <25 werknemers) en het regelen van toetsing door een gecertificeerd kerndeskundige (>25 werknemers). 

Meer informatie.
 

Doe jij mee met de Dag van de BHV? Download hier gratis promotiemateriaal.