Nieuwsbericht

TMO studenten organiseren Trend Expo 2023; “GENERATION Z(HERO)”

De TMO Trend Expo zal dit voorjaar plaatsvinden op woensdag 5 april op TMO Fashion Business School. Op de Trend Expo zullen de enthousiaste semester 4 studenten met 22 stands het thema “GENERATION Z(HERO)” presenteren. De stands zullen niet alleen ingaan op maatschappelijke trends, maar ook oplossingen. De expo is gedurende dag/avond in verschillende tijdslots te bezoeken en vindt plaats bij TMO in Doorn.  

Twee keer per jaar organiseren tweedejaars studenten van TMO Fashion Business School het inmiddels traditionele evenement, de Trend Expo. De expositie heeft een wisselend thema. Dit jaar is gekozen voor het thema “GENERATION Z(HERO)”. De studenten zijn op zoek gegaan naar de maatschappelijke ontwikkelingen en trends die zichtbaar zijn in de huidige tijdsgeest en hoe deze invloed hebben op de toekomst. Op de expositie worden 22 verschillende stands opgezet met ieder een eigen verhaal en beeld die iets zegt over de huidige tijdsgeest. 

Het thema “GENERATION Z(HERO)” 

TMO studenten hebben 5 weken lang grondig onderzoek gedaan naar de nieuwe generatie, Gen Z. Hieruit is voortgekomen dat Gen Z vanuit meerdere kanten druk ervaart van de maatschappij. Met dit onderzoek zijn de studenten erachter gekomen dat Gen Z dé helden kunnen zijn in de toekomst, maar hoe dan? Tijdens de expositie worden de uitkomsten gepresenteerd aan de hand van stands met elk hun eigen verhaal en beeld. 

Op woensdag 5 april 2023 zal de expositie plaatsvinden op TMO Fashion Business School, Driebergsestraatweg 11 te Doorn binnen de volgende tijdslots: 

  • Tijdslot 1: 11.00 – 13.30 
  • Tijdslot 2: 14.00 – 16.30 
  • Tijdslot 3: 18.30 – 21.30  

Tijdens de Trend Expo worden de gasten voorzien van een hapje en drankje.  

Tickets voor het evenement zijn gratis te verkrijgen via https://www.eventbrite.com

Daarnaast is de expositie vanaf 5 april ook te bezoeken op www.trendexpo2023.nl. Op de website kunt u meer informatie vinden over het thema en alles rondom het onderzoek.  

Blijf op de hoogte

Volg de TMO Trend Expo op de sociale media platformen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

  • Instagram: @trendexpo2023 
  • TikTok: @trendexpo2023 
  • Facebook: TMO Trend Expo 2023 
  • LinkedIn: Trend Expo 2023 

 

Dit bericht is gemaakt en verstuurd door de organiserende TMO-studenten van semester 4.