Nieuwsbericht

Praat mee over de komende cao MITT

Wil je meedenken over de inzet voor de komende cao-onderhandelingen?

Meld je dan aan voor de werkgroep Sociale Zaken op 14 september 2023.

We hebben één van de meest memorabele cao-onderhandelingen achter de rug. De teksten zijn nog niet eens afgerond, maar de voorbereidingen voor de komende cao-onderhandelingen zijn alweer opgestart. Dat komt omdat in deze onzekere tijden een langere afspraak dan 1 jaar niet mogelijk is.

Voorafgaand aan de onderhandelingen gaat Modint zoals altijd in gesprek met de leden. We delen informatie over de ontwikkelingen op het terrein van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden, als ook binnen de sector MITT. Daarnaast horen we graag van de leden wat er speelt en welke afspraken gewenst zijn. Samen werken we toe naar een mandaat voor de komende cao-onderhandelingen.  

Fysieke bijeenkomst

Op donderdag 14 september van 11.00-13.00 uur vindt een bijeenkomst plaats in Zeist met Modint-leden die onder de MITT-sector vallen. De vaste leden van de werkgroep Sociale Zaken hebben reeds een uitnodiging ontvangen, maar ook als je niet in de werkgroep zit ben je van harte welkom. Wil je deelnemen? Aanmelden kan door een email te sturen naar Simone van der Heijdt (vanderheidt@modint.nl).